Nederland heeft er per 4 september 2017 een belangrijk juridisch vacatureplatform bij. Legal Valley lanceert op die datum een unieke gezamenlijke vacaturesite waar alle deelnemende partners van Legal Valley (Gelderse advocaten- en notarissenkantoren, Openbaar Ministerie, rechtbank, gerechtshof, provincie, gemeenten, onderwijs en bedrijfsleven) hun openstaande vacatures kunnen publiceren. Hiermee biedt het platform werkzoekenden één compleet centraal overzicht van beschikbare functies in de juridische sector in Gelderland.

Naast het jaarlijkse congres ‘Maatschappij & Recht’ en de Juridische kenniscafés dat vier keer per jaar wordt georganiseerd is de samenwerking in deze vacaturesite een sterke volgende stap van Legal Valley in de positionering van Gelderland als belangrijke speler in het landelijke juridische landschap.

Fred Hammerstein, voorzitter bestuur stichting Legal Valley: “Dit gezamenlijke vacatureoverzicht van juridische posities in de Legal Valley past heel goed binnen onze unieke samenwerking en laat direct zien welke carrière mogelijkheden er in de regio zijn voor juristen.”

Marcel Hielkema, voorzitter VNO NCW Gelderland en vice-voorzitter Economic Board Arnhem/Nijmegen: “Een goede juridische infrastructuur is van groot belang voor economische ontwikkelingen in de regio. Daar horen de beste mensen bij en een gezamenlijke arbeidsmarktbenadering helpt hierbij.”

Het juridische vacatureplatform is te bereiken via https://legalvalleynederland.nl/vacatures/

De Mul Zegger is partner van Legal Valley.